Support

Vi vill ha långsiktiga kundrelationer, skapa tillit mellan oss och våra kunder samt erbjuda hållbara lösningar. Därför jobbar vi aktivt med att stärka vår supportavdelning. Och precis som med våra säkerhetslösningar sätter vi ihop ett supportavtal anpassat utifrån din verksamhet och de tjänster du köper av oss.

Du väljer själv om din verksamhet ska ha tillgång till vår dygnet runt-support eller om det räcker med att nå oss mellan 08.00 och 16.00. I våra serviceavtal ingår reservdelar och vi hjälper till vid skadegörelse och tekniska problem. Vi är alltid på plats inom 12 arbetstimmar.

Ni är välkomna att ringa oss på 0585 – 59 95 70 eller använda supportformuläret nedan. Ni kan även logga in till höger för att nå våra supportsidor.

En viktig del i vår verksamhet, och något vi är unika med inom vår bransch, är att våra kunder alltid får prata med en person. Istället för att lyssna på ett förinspelat meddelande. Våra supporttekniker har byggt upp en bred kompetens och hjälper till att lösa enklare problem direkt via telefon. Det här uppskattas av flera av våra kunder, inte minst för att det blir billigare med färre utryckningar. Med ökad kunskap om våra system öppnar vi även upp för att våra kunder lättare kan lösa en del problem själva.

Om du hellre vill få support av oss via e-post går det självklart också bra. Bifoga gärna bilder på problemet eller skadan så blir det lätt för oss att hjälpa dig.

Vid varje implementering ser vi till att vara behjälpliga då vi vet att nya system tar tid att lära sig samt att det alltid finns en risk för att tekniken krånglar innan man har arbetat in en rutin. I våra serviceavtal ingår även rutinkontroller där vi åker ut och servar systemen så att de håller längre.

Logga in

Genom att logga in kommer du som är kund hos oss åt alla våra supportfunktioner. Har du inget inlogg eller har du tappat bort det? Kontakta oss så hjälper vi dig att få ett nytt.

Supportformulär

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!