Objekthantering

En viktig del i vårt arbete är att skapa en trygg och säker arbetsplats. Med hjälp av våra smarta system får du bättre översikt över redskap, material och andra typer av föremål samt koll på vem som använder vad just nu.

På flera arbetsplatser runt om i Sverige hanteras dagligen många enskilda objekt av flera användare. Det kan vara kommunikationsutrustning, datorer, surfplattor, kalibreringsverktyg, mobila betalterminaler eller vapen. Precis som med nycklar kan dessa lösa objekt hamna på villovägar. Arbetet med att reda ut vart de tagit vägen och vem som eventuellt har dem är både tidskrävande och stressande. I vissa fall skapar också borttappade föremål en stor säkerhetsrisk.

Smart objekthantering

Smartare objekthantering kan dessutom ge en direkt ekonomisk vinst. Istället för att köpa in lika många instrument, datorer eller redskap som antalet anställda skapar vår objekthantering möjligheter till färre produkter som fler anställda delar på. Detta är så klart extra fördelaktigt för prylar som används sällan. Objektet hämtas ut och användaren blir registrerad som ansvarig att återlämna objektet inom ett förbestämt tidsspann. Systemet loggar samtliga händelser och eventuella avvikelser rapporteras och kan snabbt uppmärksammas.

Med våra smarta system för objekthantering hjälper vi våra kunder att skapa en strukturerad hantering av objekt som används av olika användare. Våra kunder får en säker värdeförvaring med 100 % spårbarhet på objekt- och användarnivå.

Vi erbjuder bland annat våra tjänster inom objekthantering till företag inom värdetransporter.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!