Brightec Security – Specialister på säker nyckelhantering

Brightec Security har levererat säkerhetslösningar till Sveriges företag sedan 1995. Efter nio år valde vi att bli mer fokuserade och började erbjuda små och stora företag olika lösningar inom nyckelhantering. Idag driver vi ett företag med fokus på att erbjuda våra kunder allt från standardlösningar till skräddarsydda systemlösningar inom alkolås samt nyckel- och objekthantering. Det som utmärker oss är vår personliga service, vårt helhetstänkande och vår hängivenhet i kundrelationen.

Idag är vi 14 personer som jobbar med säker nyckelhantering. Inom ’Brightec koncernen’, som också äger Brightec Security AB, arbetar ytterligare ca. 35 personer. Under årens gång har vi dragit stor nytta av varandras specialkompetenser.

Brightec Securitys mål har ända från starten varit att som helhetsleverantör erbjuda kunderna:

  • försäljning och konsultation
  • rådgivning
  • projektledning
  • tillverkning
  • installation och driftsättning
  • utbildning
  • support & service
  • eftermarknad

För att lyckas som företag måste man tro på långsiktiga relationer där båda parter känner sig som vinnare. Därför ser vi varje projekt som ett samarbete med transparens och hårt arbete som grund. Här förklarar vi i korthet hur vi jobbar.

Försäljning
Ända sedan starten har vårt fokus varit att hitta rätt lösningar tillsammans med kunden. Med åren har vi samlat på oss kunskap och vårt nätverk expanderar ständigt. Det har givit oss erfarenhet från alltifrån mindre projekt till landsomfattande systemförsäljning.

Support
Vid eventuella driftstörningar är det viktigt för oss att våra kunder får snabb och effektiv hjälp. Vårt mål är att det alltid ska finnas någon som svarar i telefon och därför erbjuder vi anpassade supportavtal som möter just ditt behov. Några av våra kunder har support mellan 08.00 och 16.00, men för dig som jobbar dygnet runt erbjuder vi support 24/7 alla dagar i veckan, 365 dagar om året.

Service
Serviceavdelningen är en betydande del i Brightec Securitys organisation. Med rätt service utförd av kompetent personal ökar livslängden på våra produkter avsevärt, vilket är bra för både dig och oss. Vår ambition är att vara bäst i landet på service och support.

Utveckling
Som kund är du en viktig del i Brightec Securitys utveckling. Många av våra lösningar har nämligen tagits fram som ett resultat av de behov och problem som våra kunder möter i sin vardag. Ett exempel är alkoskåpet. 2005 var vi först i världen med att lansera alkoskåp och vi är fortfarande marknadsledande inom den här typen av lösningar. Alkoskåpet är ett elektroniskt nyckelskåp som effektivt kontrollerar fordonsförarnas nykterhet innan ett uttag av en fordonsnyckel godkänns. Den här lösningen togs fram för att lösa en av våra kunders omfattande problem och erbjuds nu till samtliga kunder runt om i landet.

Certifieringar

Brightec Security är en del av Brightec Group koncernen

De andra bolagen i koncernen

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!