Nyckelskåp

BRA Security har lång erfarenhet av nyckelhantering och säkra nyckelskåp, bland annat nyckelskåp med kodlås och alkohollås. Välkommen att kontakta vår erfarna personal genom kontaktformuläret till höger eller längre ned på sidan.

Nyckelskåp med alkolås
Att installera ett nyckelskåp med alkolås handlar inte om att misstro sina anställda. Det handlar om att vara proaktiv, ta ansvar och skapa en trygg och säker arbetsplats.

Elektroniska nyckelskåp
Elektroniska nyckelskåp används inom en mängd olika branscher och är extra fördelaktig om flera personer behöver tillgång till samma uppsättning nycklar.

Webbaserade elektroniska nyckelsystem
Vi erbjuder smidiga system som kan skicka ut påminnelser när det är dags att återlämna en nyckel via exempelvis e-post eller sms. Utkvittering kan ske genom att scanna nyckelns streckkod och lånarens körkort. Tidpunkt för utlämning loggas för en trygg nyckelhantering.

Nyckelrum

Om du har en mycket stor mängd nycklar kan det vara mer praktiskt med ett nyckelrum. Se bilder samt läs mer om våra nyckelrum.

Se vår video om säkra nyckelskåp för fastighetsbranschen

Oavsett om ditt företag behöver ett nyckelskåp i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås eller någon annanstans så kan vi leverera de bästa nyckelhanteringssytemen på marknaden. Vi har både mindre samt stora nyckelskåp samt även nyckelrum om ett vanligt nyckelskåp är för litet.

Produkterna kan anpassas med funktioner så som extra djupa dörrar, automatiska jalusidörrar, dörrar i polykarbonat m.m.

Nyckelpositioner

Nyckelpositionerna kan vara antingen låsta eller olåsta och antalet nyckelpositioner kan beställas beroende på behov.

Bilder på nyckelskåp

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året
Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!