Nyckelinkast för bilhandel

DepoSafe – säker deponering av nycklar genom vägg

Brightec Security - Säker hantering av bilnycklar för bilhandlare med nyckelinkast

I dagens flexibla samhälle är det ganska ofta svårt för kunden att hinna lämna in sin bil under den vanliga öppettiden. Därför har det under lång tid funnits önskemål från bilhandel och bilverkstäder att kunna erbjuda kunden ett enkelt, men säkert sätt att kunna lämna in sin bil, utanför de vanliga öppettiderna. Detta för att ge kunden bästa möjliga service. Utmaningen har varit att samtidigt kunna bibehålla en hög säkerhetsnivå så att inte kundens bilnyckel kommer i fel händer.

David Norrbohm, Chefsjurist på Motormännens Riksförbund säger:

Enligt konsumentköplagen har företaget “vårdplikt” när en bilnyckel lämnas in. Det innebär att alla bilfirmor är skyldiga att ha säkra nyckelinkast, om de tillämpar denna rutin för att ta emot bilnycklar efter kontorstid. Så fort nycklarna lagts i inkastet övergår ansvaret alltså till bilfirman”.

Detta kan uppnås med det klassade välrenommerade nyckelinkastet Deposafe. Med Deposafe förenklas även hantering av bilnycklar i samband med inleverans av bilar. Systemet möjliggör samtidigt en mycket säker deponering av nycklar dygnet runt. Deposafe är godkänt av DNV (De Norska Veritas) i säkerhetsklass SS3492 säkerhetsskåp. Denna säkerhetsklass godkänns av försäkringsbolagen.

Vi har även lösningen BRAsafe key transfer system för både nyckelinkast och utkast i samma lösning.

Holmgrens Bil – Nöjd kund sedan 2007Holmgrens Bil – Nöjd kund hos Brightec Security sedan 2007

Holmgrens Bil i Jönköping är en av våra storanvändare när det gäller våra nyckelinkast ”Deposafe”. Deposafe är rekommenderat av flera försäkringsbolag. Denna deponering är mycket säker och robust och dessutom mycket enkel för kunden att använda.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!