Nyckelhantering för äldrevård


Våra äldre medborgare som varit med och byggt upp detta fantastiska land har rätt till en trygg och säker omvårdad tycker vi. Vi har under åren mött en stor mängd personal som med stort hjärta, engagemang och omsorg, som vårdar de äldre på ett fantastiskt sätt!

Utmaningen för vårdpersonalen är dock stor och tidspressen är ofta en anledning till den höga stress som personalen många gånger känner.

En manuell nyckelhantering upptar lätt alldeles för mycket tid. Arbetstid som i stället hade kunnat användas till att ge våra äldre en bättre vård.

Genom att övergå till en automatiserad nyckelhantering frigörs värdefull arbetstid, som istället kan användas till något bättre. På så sätt medverkar en automatiserad nyckelhantering till att minska stressen för personalen och ge dem mer tid till att ge den omsorgsfulla vård som de brinner för att ge till våra äldre.

Vi hjälper våra kunder att skapa ordning och reda på alla sina brukares nycklar. En säker och trygg hantering med spårbarhet på nyckelnivå och användarnivå ger våra kunder full koll på alla nycklar som hanteras i den dagliga verksamheten.

Lidingö stad_logoLidingö stad – Nöjd kund sedan 2006

Sedan 2006 har vi ett mycket gott och nära samarbete med Lidingö stad. De förvarar och hanterar flera tusen nycklar i våra smarta nyckelskåp. Allt är sedan smidigt sammanlänkat via Lidingö stads nätverk!

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!