Postnord

Som en ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar och som huvudleverantör av postservice i Sverige och Danmark har Postnord ett stort ansvar för att erbjuda säker hantering och service. Det är viktigt att verksamheten flyter på och andas förtroende och för de anställda är det viktigt med struktur och trygghet.

Utmaning
Precis som många andra företag använde sig Postnord av manuella nyckelskåp för sina bilnycklar. Ett manuellt nyckelskåp med låg säkerhet leder till frågor som kan vara svåra att besvara:

Vilken nyckel går till vad?
Vem hade nyckeln senast?
Var är nyckeln nu?

Lösning
Brightec Security installerade elektroniska nyckelskåp, och eftersom personalen framför fordon inkluderade vi även munstyckeslösa alkomätare i systemet. Systemet skapade en tydlig struktur över nycklarna och loggar varje enskild händelse med hjälp av personalens inloggningsbricka. För att få tillgång till en nyckel behöver varje person blåsa i alkomätaren — ger mätaren utslag skickas ett meddelande till närmaste chef. Efter avslutat pass måste nyckeln återlämnas, annars loggas en avvikelse i systemet.

Resultat
Så här beskriver Martin Petersson, produktionschef på HUB Borås hur de upplever att jobba med oss och våra elektroniska nyckelskåp ”De nya skåpen har blivit en naturlig process i arbetet och skapar struktur, effektivitet och trygghet. Hanteringen blir väldokumenterad och vår process med alkolåsen visar på ansvarstagande mellan kollegor och ute bland allmänheten.”

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!