Lidingö Stad

Lidingö stad erbjuder valfrihet inom sin hemtjänstservice. De äldre har möjlighet att välja om de vill ha kommunal eller privat hemtjänst utan några prisskillnader. I avtalet ingår bland annat trygghetslarm dygnet runt och totalt har kommunen hand om cirka 1 100 kunder.

Problematik
För att skapa förtroende bland sina kunder och trygghet hos personalen behöver kommunen visa upp en tydlig strategi och ett helhetstänk i sin nyckelhantering. Eftersom nycklarna går till människors hem finns en oro bland kunderna, dels kring hanteringen men också kring utryckning då det är viktigt att kunna komma på plats snabbt. När ett trygghetslarm används gäller det att snabbt kunna hjälpa till, det får helt enkelt inte hända att säkerheten brister på grund av nyckelstrul.

Lösning
Nu finns samtliga nycklar samlade i ett elektroniskt nyckelsystem med tydlig struktur över kundernas nycklar. Det förs loggar över vem som har hand om vilken nyckel och vart den går. En viktig del i arbetet med Lidingö stad är Brightec Securitys support som finns tillgänglig 24/7 alla dagar i veckan, året om.

Så här säger Branka Grabus, samordnare på nattgruppen för Lidingö stads hemtjänst om våra system och vår support ”Våra anställda är glada över hur smidigt det går att hämta och lämna nycklarna. Våra kunder känner också en trygghet och vi får en bra överblick över våra nycklar och vår personal. Många fel går att åtgärda via telefon. I början ringde vi väldigt ofta innan vi lärde oss systemet, nu kan vi lösa enklare problem själva, vilket sparar både tid och pengar.”

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!