Utryckningstjänst

För din och andras trygghet

Undersida_Utryckningstjänst_700pxMed Alkolåsterminalen får ni automatiserade alkotester, där det varje dag säkerställs att alla medarbetare är nyktra inför arbetspasset. Det skapar trygghet för såväl er personal som för medtrafikanter och patienter.

Enkelt, säkert och effektivt

Ingen behöver längre ödsla tid på att leta upp personal för att låta dem göra utandningsprov i en bärbar alkotestare. Med en stationär Alkolåsterminal kan man skapa enkla rutiner där all personal gör ett utandningsprov innan de påbörjar sitt arbetspass. Positiva utandningsprov rapporteras omgående till jourhavande arbetsledare eller annan chef via email och/eller sms.

Vad säger några av våra kunder?

“Det här gäller alla som jobbar hos oss och på vår enhet, även mig och akutens personal när de lånar något fordon för att åka på kurs eller annan utbildning”. 

– Åke Gustafsson, Ambulanschef på Universitetssjukhuset i Örebro

“Alkolåsmodulen är en del i kvalitetssäkringsarbetet. Vi ser det som mycket viktigt att kunna förekomma den här typen av problematik som onykterhet på arbetet kan skapa.”  

– Lars-Ingvar Lampa, Stabschef Räddningstjänsten Luleå

Nerikes Brandkår_ LogoNerikes Brandkår – Nöjd kund sedan 2009

Nerikes Brandkår (Örebro och Byrsta) har valt att använda vår Alkolåsmodul för att kvalitetssäkra sin personal. Inför varje skiftbyte genomför personalen, både dagtid och utryckningspersonal, nykterhetstest. Detta görs på ett automatiskt sätt utan inblandning av chef/”övervakare”.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!