Alkolås

Alkolås används inom flera olika branscher. Du har säkert sett yrkeschaufförer använda sig av dem innan de startar sitt fordon, men våra system fungerar något annorlunda. Här används en stationär alkomätare, med eller utan munstycke, som aktiveras med hjälp av en id-bricka. Vi har alltså valt att flytta kontrollen från fordonet till kontoret. En stor och viktig fördel med detta är att personal med utryckningsfordon och små tidsmarginaler inte påverkas av systemet.

Några av kunderna som använder sig av våra alkolåsterminaler arbetar på:

Alkolåsterminalen hjälper företag att på ett enkelt och effektivt sätt nykterhetskontrollera all sin personal och på så vis förebygga alkoholrelaterade olyckor och skador.

Nykterhetskontroll
För oss handlar nykterhetskontroller om kvalitetssäkring, proaktivitet, ansvar och trygghet. Vi jobbar aktivt för att stärka olika branscher såväl internt som externt. Med ett stationärt alkolås skapar man en trygg arbetsplats visar ansvarstagande utåt.

Våra alkolås hjälper dig att snabbt uppmärksamma alkoholrelaterade problem på arbetsplatsen. Därmed får du möjligheten att diskret hantera problemet i ett tidigt skede.
Genom att knyta alkolåsen till våra elektroniska nyckelskåp undviker vi också att påverkade personer hamnar i trafiken.

Nykterhetskontroller har även blivit populärt i anslutning till närvarosystem, rotationsgrindar samt industriområden som lastar och lossar gods. Detta är viktigt då samtliga personer som vistas på en arbetsplats går under chefens ansvar, även utomstående chaufförer.

Se hur Region Gävleborg och deras ambulanssjuksköterskor använder sig av vårt system.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!